Јокић поново први на листи кандидата за МВП

На свом сајту и друштвеним мрежама НБА лига је објавила да се Никола Јокић поново вратио на врх листе главних кандидата за МВП признање. Ембид је пао на друго место, Јанис је и даље на трећем месту, док је Лука Дончић испао из Топ 5 кандидата пошто је Далас изгубио пет од претходних шест мечева. Херој Сакрамента Домантас Сабонис пробио се на место број пет, док је Џејсон Тејтум четврти.

Никола Јокић је одиграо одличне утакмице против два највећа конкурента за највеће индивидуално признање, али како је Џоел Ембид “избегао“ дуел у Денверу где су Нагетси славили, ситуација се поново окренула у његову корист.

На сајту НБА објављена је и кратка анализа Јокићевог учинка који је на сезонском просеку од 24,9 поена, 11,9 скокова и 9,9 асистенција.

Јокић није играо против Пеликанса, због лакше повреде, али је претходно постигао 29. трипл-дабл у тријумфу над Филаделфијом.

С друге стране, Ембид се вратио у победи над Даласом са 25 поена и девет скокова, само две вечери после пораза од Денвера.

Неизвесно надметање ближи се завршници јер је до краја сезоне остало је још мало више од једне седмице а финиш је и даље неизвестан.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво