Одређени термини одложених утакмица Звезде и Партизана у АБА лиги

Заостали меч трећег кола регионалне АБА лиге између кошаркаша Цедевита Олимпије и Црвене звезде биће одигран 24. априла од 18 сати у Љубљани. Дуел Будућности и Партизана на програму је 22. априла од 20 сати.

Челници АБА лиге се нису огласили званичним саопштењем, али су се на сајту регионалног такмичења појавили термини одигравања неколико заосталих мечева.

Утакмица између Цедевита Олимпије и Црвене звезде требало је првобитно да буде одиграна 16. октобра, али је одложена јер је словеначки тим имао проблема са корона вирсом у екипи.

Овај меч је, како је пре неколико недеља саопштено, требало да буде одигран 22. априла, али је сада померен за два дана касније. Црвена звезда ће 20. априла гостовати Морнару у Бару од 19 сати у заосталој утакмици 23. кола регионалног такмичења.

Заостали меч 14. кола АБА лиге између Морнара и Игокее биће одигран 23. априла у Бару од 18 сати.

Дерби меч 22. кола АБА лиге између Будућности и Партизана, који је требало да буде одигран 19. марта у Подгорици, али је одложен због председничких избора у Црној Гори, на програму је 22. априла од 20 сати.

Још није одређен термин за одложену утакмицу Морнара из Бара и Црвене звезде, која је требало да се игра у недељу, 26. марта од 17 сати.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво