Малоун: Јокића прљавим, ружним критикама искључују из МВП трке

Тренер Денвер нагетса Мајк Малоун критиковао је приступ дискусијама везаним за играче који заслужују МВП признање, истичући да се више гледа како да се остали критикују уместо да се истичу позитивне особине нечијих фаворита.

Малоун је после победе Денвера над Вашингтоном нагласио значај особина које красе Николу Јокића и да се није променио од првог дана у НБА лиги.

"Исправан, то је он. Успех, салва и богатство га нису променили, а ја сам с њим од првог дана. То је реткост у НБА. Освајате МВП награде, побеђујете на високом нивоу, потписујете највећи уговор у историји НБА, то мења многе људе. Никола је и даље исти, скроман, несебичан, стидљив, не воли центар пажње", рекао је Малоун за "Џокера", који је убацио 31 поен у "српској ноћи" у главном граду САД.

Џоел Ембид је преузео од Јокића прво место међу главним кандидатима на МВП признање. Тренер Нагетса је био врло искрен на ту тему.

"У погледу на претходне две године се дешава ружан заокрет у МВП дискусијама. То нервира много људи, укључујући и њега. Постоји много кандидата за ту награду: Ембид, Дончић, Тејтум,...Сви заслужују. Сада се дешава да се не промовише добро код једног играча, него се блате остали и то је смешно. Подржавај велике играче, не критикуј их. Развијај их и ко год освоји, лепо по њега. То је оно што ме нервира ове године, постало је гадно и ружно", изјавио је Малоун.

четвртак, 08. јун 2023.
26° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено