Читај ми!

Дончић наставио успешну серију, победа Кливленда над Мемфисом у сенци искључења Брукса и Мичела

Кошаркаши Даласа надиграли су Њу Орлеанс са 111:106, а Лука Дончић је наставио да сјајном ефикасношћу предводи свој тим. На свом терену победу је убедљиво славио и Кливленд над Мемфисом са 128:113, али је победу засенио сукоб Дилона Брукса са Донованом Мичелом због кога су оба играча добила искључење из игре.

Тим Даласа је одлично ушао у меч против Њу Орлеанса и већ у првом полувремену дошао до убедљиве двоцифрене предност коју је потом само рутински одржавао до коначне победе.

У ефикасности их је поново предводио словеначки репрезентативац Лука Дончић који је меч завршио са 31 постигнутим поеном уз 8 скокова и 4 асистенције, али навијаче Даласа забрињава што је раније напустио игру средином треће четвртине.

Имао је одличну подршку и остатка тима међу којима се посебно истакао Спенсер Динвиди са 21 поеном, а у пораженом Њу Орлеансу најефикаснији је био Брандон Инграм са 26 поена уз 9 скокова и 7 асистенција.

На својим теренима победе су славили Денвер над Голден стејтом са 134:117 и Кливленд над Мемфисом са 128:113.

Победу денвера обележили су сјајном ефикасношћу српски репрезентативац Никола Јокић новим трипл-дабл учинком и Џамал Мари који је био најефикаснији играч са 33 постигнута поена.

Победу Кливленда над Мемфисом обележио је сукоб Дилона Брукса са Мичелом Донованом због кога су оба играча добила искључење из игре.

После једног дуела у седмом минуту треће четвртине сукобили су се пред судијом и само је интервенција њихових саиграча спречила веће последице после чега их је судија искључио из игре.

Кошаркаш Кливленда Донован Мичел  је до напуштања паркета имао шест поена, четири скока и три асистенције, док је Брукс убацио девет поена и ухватио две лопте.

Кливленд је у том тренутку имао пет поена предности, а потом је до краја меча само повећао предност и славио са убедљивих 15 поена разлике.

У победничком тиму истакао се Даријус Гарланд са 32 поена и 11 асистенција. У супротном табору Дезмонд Бане је постигао 25 поена, Џа Морант 24, а Санти Алдама 21 поен уз 10 скокова.

Милвоки је надиграо ЛА Клиперсе са 106:105, а Јанис Адеткумбо је меч завршио са фантастична 54 поена. 

Резултати НБА утакмица:

Индијана - ЛА Лејкерс 111:112
Кливленд - Мемфис 128:113
Њујорк - Мајами 106:104
Чикаго - Шарлот 114:98
Далас - Њу Орлеанс 111:106
Денвер - Голден Стејт 134:117
Милвоки - ЛА Клиперс 106:105

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво