Читај ми!

Звезда дочекује Партизан у првом дербију сезоне

Кошаркаши Црвене звезде у Хали "Александар Николић" дочекују Партизан у оквиру осмог кола регионалне АБА лиге. Први дерби сезоне почиње у 20 часова, а његов ток и резултат можете пратити на нашем Порталу.

Изабраници Душка Ивановића и Жељка Обрадовића састају се први пут ове сезоне, у осмом колу регионалне АБА лиге.

Партизан дерби дочекује као једина непоражена екипа у региону, пошто су црно-бели у седам утакмица забележили исто толико победа.

Црвена звезда је неочекивано изгубила од Задра у шестом колу, али су црвено-бели у изузетној форми откако је Душко Ивановић на клупи заменио Владимира Јовановића – у последње четири утакмице у свим такмичењима не знају за пораз.

Тим Жељка Обрадовића је на евролигашкој турнеји по Шпанији прошле недеље изгубио од Барселоне и Реал Мадрида, а ситуацију у Хумској компликује и нова повреда Алена Смаилагића. Од почетка сезоне ван тима је Алекса Аврамовић, а повређен је и Балша Копривица.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић истакао је пред утакмицу да је Партизан у овом тренутку нападачки тим са највећим потенцијалом у Европи и да ће највећи фокус његове екипе бити на одбрани. 

Његов колега Жељко Обрадовић нагласио је да се Црвена звезда након смене тренера вратила на прави колосек и да ће зато утакмица бити тешка, али да ће његови кошаркаши дати све од себе.

Наредни вечити дерби, а први у Евролиги, Партизан и Звезда ће одиграти већ 8. децембра у "Штарк арени".

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво