Читај ми!

Ивановић: Партизан је екипа са највећим офанзивним потенцијалом у Европи

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је да је Партизан у овом тренутку нападачки тим са највећим потенцијалом у Европи и да ће највећи фокус његове екипе бити на одбрани.

Тренер црвено-белих је истакао да Звезда мора бити на високом нивоу у одбрани.

"Партизан је ове године направио изузетно добар тим. Они су ападачка екипа са највећим потенцијалом, и у нападу у овом тренутку и најбољи тим у Европи. Самим тим мораћемо да одиграмо изузетно добро у одбрани како би дошли до победе у овом мечу", рекао је Ивановић, преноси званични сајт клуба.

Екипа Црвене звезде забележила је пред ову утакмицу четири узастопне победе од тога три у Евролиги, а Ивановићу ће ово бити први градски дерби.

"Те утакмице су увек другачије, у којима тренутна форма није пресудна. Очекује нас врло искусна изванредна нападачка екипа превођена још искуснијим стручним штабом, и током лета појачана са намером да направи резултат у Евролиги. Вредно се припремамо након тешких утакмица против Албе и Макабија, и верујем да ћемо одиграти добру утакмицу у понедељак пред нашим навијачима", рекао је кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић.

Црвена звезда је апеловала на све да спортски, фер и коректно навијају за свој клуб, без икаквих убацивања предмета на терен, вређања противника и актера ове утакмице.

Црвена звезда ће у понедељак увече од 20 сати на свом терену дочекати Партизан у дерби мечу осмог кола регионалне лиге. 

уторак, 14. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара