Дебакл Сакрамента у Милвокију, скромни Бјелица

Кошаркаши Милвокија убедљиво су на свом паркету савладали тим Сакрамента са 144:109, уз скроман учинак српског репрезентативца Немање Бјелице.

Бакси су одиграли одличну утакмицу, диктирали ритам и нападачки били врло расположени, што број убачених поена и доказује.

Они су, предвођени првом звездом тима Јанисом Адетокумпом, убацили и рекорд франшизе од 22 тројке!

”Грик фрик” је меч завршио са трипл-дабл учинком од 26 поена, 15 скокова и 11 асистенција, а највећи подршку од веома расположених саиграча имао је у Ерику Бледсоу, који је убацио 17 поена.

Бјелица је на другој страни одиграо можда и најслабији меч од почетка сезоне - четири поена, четири скока и једна асистенција за 21 минут у игри.

Најефикаснији његов саиграч био је Џастин Џексон са 22 поена.

У осталим мечевима Вашингтон је уписао други тријумф у сезони победивши Њујорк са 108:95, док су Бруклин Нетси лакше него што је било ко очекивао надиграли Филаделфију са 122:97, док је Орландо као гост славио у Сан Антонију са 117:100.

Лош низ од седам пораза прекинуо је Србин на клупи Финикса Игор Кокошков против Мемфиса 102:100 и то кошем Девина Букера секунд пре краја.

Букер је на крају имао 25 поена, Тревор Ариза је додао 16, док је код Мемфиса Шелвин Мек је био најефикаснији са 21.

Вреди напоменути нови пораз Лос Анђелес Лејкерса са Леброном Џејмсом, сада од Торонта 121:107, уз рекорд каријере Сержа Ибаке од 34 поена и напомену да за Репторсе није играо њихов најбољи играч Кавај Ленард.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво