Читај ми!

Звездини кошаркаши: Овако увек треба да играмо

Кошаркаши Црвене звезде рекли су да њихова екипа сваку утакмицу треба да игра на начин на који је то радила у победи над Макабијем. Звезда је убедљиво, са 83:58, савладала Макаби и после 12. кола Евролиге има пет победа и седам пораза.

"Ово је прави начин на који треба да играмо, овако треба да наставимо и биће све како треба. Овако велика победе ће нам много значити за самопоуздање", рекао је Марко Гудурић..

Звезда је убедљиво (83:58) савладала Макаби и после 12. кола Евролиге има пет победа и седам пораза.

Гудурић је навео да је победа веома битна, али да није очекивао тако убедљив тријумф.

"Победа је веома битна и потпуно заслужена, иако је разлика била неочекивана. Све време смо држали разлику, нисмо дозволили пад", казао је Гудурић.

Када је реч о његовом здравственом стању, Гудурић је рекао да је "океј" и да ће све бити добро.

Бранко Лазић је навео да је победа "морала да дође" после серије пораза у Евролиги.

"Ова победа је морала да дође после серије пораза. Резултат је био реалан јер смо тимски играли веома добро, како играмо од почетка сезоне", казао је Лазић.

Према његовим речима, екипу чека тешко гостовање против МЗТ-а у Скопљу и да тек после тога може да се размишља о наредном противнику у Евролиги.

"Идемо утакмицу по утакмицу, следи МЗТ, веома тешко гостовање, али ћемо дати све од себе да наставимо победнички низ. Што се тиче Евролиге, покушаћемо да забележимо још неку победу до краја децембра", казао је Лазић.

Упитан да каже мишљење о томе што Макаби није извео ниједно слободно бацање, Лазић је рекао: "То значи да смо паметно правили фаулове".

Амерички плејмејкер Нејт Волтерс рекао је да је енергија његове екипе била пресудна за убедљиву победу.

"Победа нам је била баш потребна и због тога смо са великом енергијом изашли на паркет, баш смо јак тим. Играли смо баш добро, рано их избацили из утакмице", рекао је Волтерс.

Он је похвалио навијаче црвено-белих, за које је рекао да су тиму дали додатну енергију и истакао да је било забавно играти у таквој атмосфери.

Волтерса је изненадио податак да Макаби није извео ниједно слободно бацање. Он је рекао да је то прва утакмица коју је играо, а да нека екипа није извела слободно бацање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво