Читај ми!

Симоновић: Надам се да сам се искупио за пораз од Уникса

Кошаркаш Црвене звезде Марко Симоновић оценио је да су црвено-бели "сјајном тимском игром" победили Армани и додао да се нада да се "барем мало" искупио за пораз црвено-белих у Казању од Уникса.

"Добра утакмица и велика победа. Они су добро отворили меч и контролисали игру у првој четвртини, тако да смо знали да морамо да узвратимо како бисмо се вратили. Знали смо на који начин да играмо ако желимо добар резултат, а то је било да будемо агресивни у одбрани", рекао је Симоновић.

"Одиграли смо одбрану која никоме не прија. Честитам момцима на овом циклусу, било је претешко. Много смо се уморили", додао је најбољи Звездин играч на утакмици.

Звезда је у Београдској арени победила Армани са 83:70 и тако уписала четврти тријумф у Евролиги у осам утакмица.

"Не знам да ли је ово најбоља утакмица Звезде. Добро је било против Барсе, али и Бамберга, где многи тимови ове сезоне неће победити. Ја сам био крив за пораз од Уникса и надам се да сам данас бар мало вратио", казао је Симоновић.

Упитан да прокоментарише серију од четири узастопне тројке у другој четвртини, Симоновић је рекао да је то остварио захваљујући тимској игри.

"Такво је било вече, сви су погурали. Нејт је такође погурао, сви су помогли да до овога дође. Извукао сам задњи атом снаге, успели смо у финишу ово да извучемо мушки. Они су сјајна екипа, сјајне играче имају, тренер је сјајан, такође", рекао је Симоновић.

Он је додао да му није битно да буде најефикаснији, већ да екипа побеђује.

"Само да ми добијамо. Када осетим да могу да убацим, шутнућу. Никад нисам бежао од шутева, али је екипа најважнија", рекао је Симоновић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара