Читај ми!

Нова победа Звезде у Евролиги, Симоновић "разбио" Армани

Кошаркаши Црвене звезде победили су у Београду италијански Армани са 83:70 (14:19, 23:13, 17:14, 29:24), у утакмици осмог кола Евролиге и остварили четврту победу.

Звезду је до победе предводио Марко Симоновић са 23 поена, а Нејт Волтерс је додао 14 поена. Стефан Јовић постигао је осам поена, а осам поена и седам скокова додао је Милко Бјелица.

У италијанском тиму најефикаснији је био Алесандро Ђентиле са 14 поена, имао је и пет скокова. Зоран Драгић и Мантас Калнијетис постигли су по девет. Српски репрезентативац Мирослав Радуљица постигао је осам поена и имао шест скокова, а Милан Мачван четири поена и четири скока.

Звезда и Армани сада имају исти скор, по четири победе и четири пораза.

У наредном, деветом колу Звезда ће 24. новембра играти у Истанбулу против Ефеса, а Армани на домаћем терену против Фенербахчеа.

Овако је протекао меч:

20.50 – Крај меча, Црвена звезда је победила резултатом 83:70.

20.20 – На крају треће деонице, Црвена звезда има предност – 54:46.

19.40 – На полувремену, Црвена звезда води са 37:32.

19.20 – На крају првог дела игре, Армани води са 19:14.

19.00 – Почео је меч.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије