Читај ми!

Радоњић: Нећу да критикујем, добићемо Партизан

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је Басконија заслужено славила у Комбанк арени, али да је уверен да ће његов тим победити Партизан и исправити ствари.

"Још једна утакмица са великим тимом. Моја очекивања је потврдила екипа из Шпаније, која је одлично отворила дуел. Изгубили смо много лопти на старту меча, што је Басконија казнила и стекла предност. Борили смо се, нисмо успели и морам да признам да је Басконија је била боља", рекао је Радоњић на конференцији за медије.

На питање да ли разлог пораза лежи у слабом нападу црвено-белих, Радоњић је рекао: "Играли смо против атлетски јаког тима, који може да игра одбрану на високом нивоу. Не може да се анализира на основу једног меча, већ је 12. ове сезоне, и нормално је да се десе осцилације", рекао је Радоњић, после само 63 поена против Баскијаца и поновио да клуб тражи решење око појачања, али да није све идеално.

Он није желео да критикује играче, истакавши да ће такве ствари решавају у свлачионици.

"Нећу да критикујем јавно, зна се где се то ради. То је довољно. Ако би неко 10 месеци играо фантастично било би чудо", поручио је Радоњић. Он је уверен да ће Звезда добити предстојећи вечити дерби, први ове сезоне у АБА лиги, који се игра у понедељак.

"Добићемо тај меч. У Евролиги играмо са Басконијом и Панатинаикосом, то је другачији ниво. Многи су прогнозирали да ћемо бити 16, што сигурно нећемо, а везаност пораза не значи пад форме. То је можда књишки, али не гледа се само тако. Грешили смо, борили се, али није било довољно да се савлада Басконија", закључио је Радоњић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара