Маљковић на корак од Француза

Славни српски кошакрашки тренер Божидар Маљковић, према тврдњама сајта еуробаскет, добио је понуду да постане нови селектор репрезентације Француске.

Наиме, на интернету су се појавиле информације пренете из француских медија према којим је Маљковић на корак од кормила "триколора". Французи још нису успели да обезбеде пласман на Европско првенство 2009. године у Пољској. Имаће још једну прилику, на квалификационом турниру уочи почетка шампионата. Судећи по тренутним информацијама, дани Мишела Гомеза су одбројани на селекторској клупи репрезентације Француске.

Божидар Маљковић је дуго био у конкуренцији да преузме Црвену звезду. Преговори су вођени више недеља, али на крају није дошло до реализације договора са црвено-белима који су у међувремену пронашли решење у Светиславу Пешићу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво