Читај ми!

Стојке се (не) враћа међу "орлове"

Привремени селектор Србије Радован Ћурчић за петак је најавио коначан списак играча који ће путовати на пријатељске мечеве у Хондурас и Мексико, а највећа мистерија је да ли ће голман Владимир Стојковић добити позив за национални тим. Домаћи медији о томе дају опречне информације. Једино је извесно да ће Волков дефинитивно дебитовати за Србију.

Пред новембарску латиноамеричку турнеју српке репрезентације, у којој ће "орлови" играти против Мексика и Хондураса, поново је почело нагађање да ли ће голман Партизана Владимир Стојковић да се врати у национални тим.

Иако је селектор Радован Ћурчић коначан списак најавио за петак, поједини домаћи медији већ лицитирају повратак Стојкета међу стативе "орлова".

Вечерње новости преносе да Стојковић није добио позив за наредне мечеве репрезентације, док Спортски журнал пише да је Радован Ћурчић уврстио чувара мреже Партизана у екипу која ће ићи пут Средње Америке.

Голман Партизана последњу утакмицу у дресу националног тима одиграо је против Естоније почетком октобра прошле године.

После инцидента у Ђенови, када су га напали навијачи, Стојковић од новог тренера Владимира Петровића није добијао позив.

Оно што је извесно то је да ће Владимир Волков добити позив да дебитује за Србију и тако званично прекинути нагађање за коју репрезентацију ће се одлучити.

Чини се да ће коначно дрес националног тима обући и најбољи фудбалер Легије из Варшаве Мирослав Радовић, док би позив могао да очекује и Милан Вилотић.

Број коментара 48

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара