Звезда победила Спартак

Црвена звезда је головима Андрије Калуђеровића и Евандра победила Спартак из Трнаве са 2:1 у другој провери на припремама у Турској.

Први погодак црвено-бели су постигли већ у петом минуту када је Калуђеровић затресао мрежу словачког тима на асистенцију Колумбијца Борхе.

На 2:0 повисио је Евандро у 24. минуту, после центаршута Кадуа.

Само два минута касније изабраници Роберта Просинечког направили су једину грешку у првом полувремену, а њу је, уз брз напад и додавање искористио Коне и постигао погодак за Спартак.

Црвена звезда је сусрет почела у саставу: Дмитровић, Нинков, Ади, Тошић, Рељић, Мијаиловић, Каду, Евандро, Короман, Борха и Калуђеровић. Шансу су добили још Богдановић, Бинић и Перовић.

"Задовољан сам јер је већина играча играла свих 90 минута. Нормално је да смо били бољи у првом полувремену, јер су фудбалери били "лакши". Има још доста рада пред нама, имамо и довољно времена да све "скоцкамо" и будемо прави", рекао је после утакмице тренер Роберт Просинечки.

Наредну утакмицу црвено-бели играју већ сутра, против екипе Торонто. У конукуренцији за тим због репрезентативних обавеза неће бити Павле Нинков и Марко Дмитровић, пошто они управо сутра ујутру крећу пут Београда.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије