Дерби Ренџерсу

Победник градског дербија у Глазгову је екипа Ренџерса. "Полицајци" су на гостовању на "Селтик парку" били бољи од "келта" резултатом 1:3. Двоструки стрелац за победничку екипу био је Кени Милер, док је играч домаће екипе Глен Ловенс постигао аутогол. Јеини стрелац за Селтик Гери Хупер.

Викенд градских дербија у Европи који је почео утакмицом Црвене звезде и Партизана у суботу, настављен је и у недељу сусретом старих ривала шкотског првенства, Селтика и Ренџерса.

И дерби у Глазгову, познатом под називом Олд Фирм (Old Firm), је попут оног у Београду припао гостима, екипи Ренџерса, резултатом 1:3.

Први до вођства на "Селтик парку" дошли су домаћини, а стелац за "келте" био је Гери Хупер у 45. минуту.

До изједначења је дошло на почетку другог полувремена, када је у 49. минуту играч Селтика Глен Ловенс постигао аутогол. Само четири минута после тога наступа тотални преокрет.

Кени Милер у 53. минуту прво постиже водећи гол за Ренџерс, да би у 67. минуту из пенала постигао и трећи погодак за своју екипу. До овог кола обе екипе су имале максималан учинак, а сада је чело табеле преузео Ренџерс.

До краја дана остао је да се одигра и градски дерби у Атини, где ће се састати екипе АЕК-а и Панатинаикоса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво