Навијачи Паниониса рекли не

Навијачи атинског фудбалског клуба Паниониоса оштетили су терен на стадиону свог омиљеног тима како би спречили ривалску екипу АЕК-а да на том објекту игра меч Лиге Европе.

Грчка полиција саопштила је да је група од око 30 навијача Паниониоса улетела на стадион "Неа Смирни", оборила голове, запалила клупе за играче, ископала рупе на терену и исписала увређљиве слогане на рачун АЕК-а и Европске фудбалске уније (УЕФА).

АЕК је реванш утакмицу са шкотским Данди јунајтедом у последњем колу квалификација за Лигу Европе требало да сутра игра на стадиону Паниониоса зато што је на његовом Олимпијском стадиону у Атини лош терен.

Портпарол АЕК-а рекао је да је клуб предложио да се реванш са Данди јунајтедом зато игра на стадиону "Караискакис" на коме је домаћин трећи велики атински клуб Олимпијакос.

УЕФА разматра тај предлог.

АЕК је прву утакмицу са Данди јунајтедом као гост решио у своју корист са 1:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије