Рад на припремама у Словенији

Фудбалери и стручни штаб београдског Рада отпутовали су у словеначке Моравске Топлице у којима ће се наредних 12 дана припремати за нову сезону.

"Ова локација пружа више него оптималне услове за реализацију нашег плана. Сви играчи ће имати прилику да се покажу и наметну, а имацемо четири изузетне провере са респектибилним ривалима.

Користићемо и хидро потенцијале базена који ће нам омогућити побољшање аеро капацитета плућа", рекао је тренер Рада Марко Николић.

На пут у Словенију пошла три голмана Борјан, Даниловић и Степандић, као и играчи Витас, Лековић, Савић, Пантић, Пајовић, Ћирковић, Косорић, Коснић, Митровић, Распоповић, Пршо, Димитријевић, Станојевић, Делић, Миливојевић, Андрић, Лука, Ајковић, Малбашић, Јованчић, Којић, Калуђеровић, Срнић, Стојиљковић, Ранђеловић, Тодоровски и Коковић.

На пут нису кренули повређени Александар Петровић и суспендовани Ђорђе Чотра.

Екипа Рада ће прву проверу имати у понедељак против турског Генцербирлигија, а у среду ће играти против пољске Короне. Последњег дана јула, изабраници тренера Николића играће против италијансог Палерма, а последњи контролни меч "грађевинари" ће имати дан пре поласка за Београд, 3. августа, против немачког Вердера из Бремена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије