Качар у Хамбургу

Фудбалски репрезентативац Србије Гојко Качар (23) потписао је петогодишњи уговор са немачким Хамбургом.

Детаљи трансфера тог играча из берлинске Херте у Хамбург нису саопштени.

Како се наводи на сајту Хамбурга, Качар је после потписивања уговора рекао да је веома срећан и да жели да остане у клубу веома дуго.

"Последњих неколико дана било је веома напето, тако да сам веома срећан што сада идем са екипом у тренинг камп. Хамбург је велики клуб, са великом историјом и има велике амбиције", рекао је Качар.

Репрезентативац Србије је додао да сматра да је за његов развој добро што је досао у тај немачки клуб.

"Хамбург је идеалан клуб за мене. То је разлог зашто сам овде и зашто желим да останем дуго времена", рекао је Качар.

Спортски директор Хамбурга Бастијан Рајнхард нагласио је да је "Гојко велики играч, са великим потенцијалима" и да има добар карактер. 

"Задовољство нам је што је дошао у наш клуб. Са њим у екипи имамо још једног играча који је веома флексибилан", рекао је Рајнхард.  Качар је играо са берлинску Херту 64 утакмице и постигао 10 голова.  Одлазак овог играча из клуба је очекиван, пошто је Херта на крају сезоне испала из Бундеслиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије