Сер Алекс не пушта Видића

Сер Алекс Фергусон решио да прекине глупирање и задржи кључног играча одбране, Немању Видића тако што му је понудио нови уговор који му доноси 20.000 фунти недељно више од претходног. Јунајтед се нада да ће 90.000 фунти недељно обесхрабрити српског репрезентативца од преласка у Реал.

Осим повишице, која ће му годишње донети око милион фунти више, сер Алекс је Видићу понудио и продужење уговора на још две године, што су острвски медији протумачили као прилично сигуран сигнал да ће српски репрезентативац остати на Олд Трафорду.

"Верујем да ће остати", рекао је Фергусон после утакмице против Филаделфије, коју је Јунајтед добио 1:0.

Уколико прихвати услове које му је Фергусон понудио, Видић ће постати трећи најбоље плаћени играч тима са Олд Трафорда, иза Вејна Рунија који ће према новом уговору добијати 130.000 фунти недељно и Риа Фердинанда који прима 20.000 фунти мање.

Патрис Евра, рецимо, има недељну плату од 55.000 фунти.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије