Смиљанић опет у Партизану

Милан Смиљанић је најновије појачање Партизана. Бивши капитен црно-белих три године је провео у Шпанији, а у редовима српског шампиона наредну сезону провешће као позајмљени играч Еспањола. Смиљанић има право да наступа и у трећем колу квалификација Лиге шампиона.

После неколико година распродаје најбољих младих играча и куповине скупих странаца, изгледа да се ствари у српском фудбалу мењају.

Наша два најтрофејнија клуба, пред почетак ове сезоне утркују се ко ће у своје редове вратити више својих бивших играча из иностранства. 

Овај пут управа српског шампиона Партизана, направила је још један добар потез. После повратка Ивице Илијева у Партизан, у редове црно-белих вратио се и бивши капитен младе репрезентације Милан Лола Смиљанић.

После три године преведене у Шпанији, Смиљанић се враћа у клуб из којег је поникао, а наредну годину у редовима српског шампиона играће као позајмљени играч Еспањола.

Иако је постојала опција да бивши капитен црно-белих каријеру настави у Ваљадолиду, пресудила је жеља Смиљанића да се врати у Хумску.

Добра вест је и да ће двадесеттрогодишњи Смиљанић имати право да игра у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, у којем се Партизан састаје против Хелсинкија.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије