Ништа од спектакла у Лондону

Планирани А3К спектакл у Лондону, на којем су требала да учествују шесторица фудбалера, одложен је за идућу годину. Због срамотног издања у Јужној Африци, Стивен Џерард и Вејн Руни отказали учешће, а остали играчи су се сложили да се догађај одржи наредне године.

Капитен Ливерпула и Енглеске, Стивен Џерард, и његов саиграч Вејн Руни отказали су учешће на заказаном А3К спектаклу у Лондону.

Планирани А3К спектакл био је планиран за 17. јул у О2 Арени, а осим Џерарда и Рунија, требали су да учествују Дрогба, Фабрегас, Кристијано Роналдо и Давид Виља.

Међутим, репрезентативци Енглеске одлучили су да откажу учешће, јер сматрају да је неприкладно да се појаве на таквом спектаклу после срамотне представе у Јужној Африци.

"И Стивен Џерард и Вејн Руни су нам јасно ставили до знања да им не би било пријатно и сматрају да није прикладно да се појаве у А3К спектаклу", рекао је Тери Бирн, директор А3К.

"Потпуно разумемо њихову одлуку и поштујемо је. Могли смо да позовемо друга два фудбалера да их замене, али сматрамо да су тих шесторица које смо позвали најбољи на свету , а то смо обећали публици да ће гледати".

Шесторица фудбалера, међу којим су Руни и Џерард најављени су као најбољи играчи света али то нису доказали на Мундијалу. Ни близу. Додуше, нико осим Давида Виље.

Руни и Џерард су се стопили са остатком тима у очајним играма "Гордог Албиона", док је Роналдо, најскупљи играч света, испао са Португалом. Притом, није постигао нити један гол, а после пораза пљунуо је у правцу камермана, што је изазвало огромну пажњу јавности.

Дидије Дрогба урадио је колико је могао. Не много, али је играо на турниру са лонгетом на руци, јер је исту поломио свага недељу дана пре почетка турнира.

Давид Виља блиста, постигао је четири гола, док је Фабрегас више преседео на клупи него што је играо.

Како су Руни и Џерард одлучили да се не појаве на А3К, организатори су поразговарали са осталим фудбалерима и одлучили да одложе спектакл до следећег лета.

"Разговарали смо са свим учесницима, и сложили су се да се догађај одложи до следећег лета", закључио је Бирн.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се