Виља у Барси

Давид Виља је прво појачање Барселоне у прелазном року. Репрезентативац Шпаније стигао на Камп Ноу за суму од 40 милиона евра. Званично представљање Виље навијачима и медијима, највероватније у петак.

Барселона је довела прво велико појачање у овој сезони, пошто је Давид Виља само два дана далеко од преласка на Камп Ноу. Трансфер је вредан 40 милиона евра, а Виља ће потписати четворогодишњи уговор, пишу спортски дневници "Ас" и "Марка". Вест о трансферу овог фудбалера потврдио је у међувремену и председник Валенсије Мануел Љоренте.

Преостали детаљи о којима треба да се договоре Виља и првак Шпаније су само формалност, па ће после рутинских лекарских прегледа, појачање бити представљено навијачима. Највероватније у петак после подне, када се Виља врати са одмора на Ибици.

Иако је до пре свега неколико дана Виља био "виђен" као нови члан мадридског Реала, понуда Барселоне је, како се чини, била много боља.

Виљу уговор веже са Валенсијом до 2014. године, али је тај клуб због скандалозно лоше финансијске ситуације принуђен да распрода најбоље играче, па и досадашњу највећу звезду, Давида Виљу.

Виља је у протеклој сезони постигао 21 погодак у дресу Валенсије, а трансфер у, још увек званичног, шампиона Европе је шести најскупљи у историји фудбала.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије