Миха не иде у Интер

Бивши репрезентативац Југославије Синиша Михајловић демантовао је написе у италијанским медијима да ће наредне сезоне преузети екипу Интера, уколико Жозе Мурињо одлучи да напусти шампиона Италије.

"Нико ме из мог бившег клуба није звао. Увек вам годи када читате да су за вас заинтересовани великани какв је Интер, али у овом случају то су само спекулације без основа", рекао је Михајловић за лист Ђорнале ди Сицилија.

Српски фудбалер је играчку каријеру завршио у Интеру 2006. године, а у наредне две сезоне био је помоћник шефа стручног штаба неро-азура Роберта Манчинија.

Иако је Интер у том периоду освојио две титуле првака Италије, челници клуба су их сменили и довели Муриња.

"И даље сањам да се вратим у Интер, али знам да морам да се усавршим као тренер. Са Катанијом имам уговор до јуна наредне године и одрадићу га до краја, а после тога ћемо видети шта ће се дешавати", рекао је Михајловић.

По одласку из Интера, Михајловић је почетком новембра 2008. преузео Болоњу, али није имао превише успеха и у априлу наредне године добио је отказ.

У децембру прошле године преузео је Катанију, када се чинило да клубу са Сицилије нема спаса. Након пораза у дебију против Ливорна, директног конкурента у борби за опстанак, уследила је победа на гостовању против Јувентуса, да би Катанија у марту победила и Интер и на крају завршила на 13. месту Серије А.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије