ФСС и Делта Макси заједно

Фудбалски савез Србије и компанија Делта Макси потписали су уговор о спонзорству и дугорочном партнерству. Уговор су потписали председник Делта холдинга Мирослав Мишковић и председник ФСС Томислав Караџић, а њиме је предвиђено да Делта Макси буде званични партнер националне репрезентације до завршетка првенства Европе у Пољској и Украјини 2012. године.

На тај начин компанија Делта Макси је постала један од највећих партнера ФСС. Делта спорт је такође члан Делта холдинга, а од раније је технички спонзор ФСС.

"Потписивањем овог уговора приближили смо се и могућности да Делта холдинг постане генерални спонзор фудбалске репрезентације. Остало нам је да у догледно време потпишемо уговор и са компанијом Делта осигурање и тиме бисмо се приближили тој идеји", рекао је након потписивања уговора председник ФСС Томислав Караџић.

Мишковић је рекао да између компаније Делта и фудбала постоји велика сличност.

"Наша фудбалска репрезентација је водећа селекција у региону, а исто може да се каже и за нашу компанију, која послује у свим деловима некадашње Југославије", рекао је Мишковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије