Станковића обрадовала титула

Капитен фудбалске репрезентације Србије Дејан Станковић, изјавио је да је пресрећан због освајања пете узастопне титуле првака Италије са Интером, за коју је милански клуб морао да се помучи више него претходних сезона.

"Било је теже него протеклих година, али је зато успех сада слађи. Било је ово одлично првенство, честитке Роми, али ми смо заслужили титулу", пренели су италијански медији Станковићеву изјаву , а није пропустио ни прилику да похвали другопласирану Рому, која је сезону завршила са бодом иза Интера.

Првенство је зато одлучено у последњем колу, у коме је Интер победио Сијену са 1:0 и успео да сачува предност. Претходно је освојио и Куп Италије, а следеће суботе ће се са Бајерном из Минхена борити за титулу шампиона Европе.

Највеће заслуге за то многи приписују тренеру Интера Жозеу Мурињу, којем је ово била прва а врло могуће и последња сезона у Италији. Поштовање према Морињу изразио је и Станковић. "Захваљујемо управи клуба што је оформила овако велики тим и што нам је довела најбољег тренера на свету, који нам је показао колико смо у ствари јаки. Хвала", истакао је Станковић.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије