Загонетни Мурињо

Тренер фудбалера Интера Жозе Морињо поново је одбио да одговори на питање да ли ће и следеће сезоне предводити тај милански тим.

Интер је под водјством Муриња ове сезоне освојио дуплу круну у Италији, прво национални Куп, а данас и титулу првака. Следеће недеље ће у Мадриду имати прилику да се окити и титулом првака Европе, пошто ће играти са Бајерном из Минхена у финалу Лиге шампиона.

Мурињо је после победе над Сијеном од 1:0 новинарима рекао да ће тек после мадридског финала размишљати о будућности. "Биће ми потребан и одмор (после финала са Бајерном). Два или три дана размислим о себи", рекао је португалски стручњак.

Мурињова будућност била је загонетка и за председника Интера Масима Моратија.

"Не знамо како Морињо размишља. Тешко је предвидети шта ће се десити", казао је Морати пре дуела са Сијеном у коме је Интер стигао до пете узастопне титуле првака Италије.

Мурињов уговор са Интером истиче на крају следеће сезоне.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије