Лажна узбуна

Острво може да одахне. Џон Тери се вратио на тренинг. Прегледи показали да нема прелома стопала, нити озбиљније повреде. Тери спреман за Светско првенство, а можда и за финале ФА Купа.

Фабио Капело коначно има разлог за задовољство. После свих пехова, испоставило се да је повреда Џона Терија далеко лакша него што се претпостављало.

Капитен Челсија Џон Тери дошао је на тренинг клуба, чиме је ублажио страховања да је
озбиљније повредио десно стопало и да неће моћи да игра у финалу ФА Купа. 

Репрезентативни штопер повредио је стопало на тренингу у среду, али су данашњи прегледи показали да не постоји прелом. Тери се прикључио саиграчима у спортском центру клуба у Кобаму за последње тренинге пред суботње финале ФА Купа са Портсмутом.

Челси је прошле недеље освојио Премијер лигу и сада жели да освоји "дуплу круну". Још битније за Терија је чињеница да ће ипак моћи да отпутује у Јужну Африку, на Светско првенство. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво