Баварац ил' Ђаво

За Милоша Красића заинтересовано неколико највећих клубова Европе, али су Бајерн из Минхена и Манчестер јунајтед најближи довођењу фудбалског репрезентативца Србије, изјавио је његов менаџер. ЦСКА се нада да ће добре игре Красића на предстојећем Мундијалу подићи цену брзоногог репрезентативца Србије.

Репрезентативац Србије, Милош Красић, захваљујући добрим играма у дресу московског ЦСКА и репрезентације, скренуо је пажњу најбољих и најбогатијих европских клубова. Иако се већ скоро годину дана помињу имена разних клубова из најбољих европских лига, менаџер крилног нападача тврди да је Красић најближи преласку у Бајерн из Минхена и Манчестер јунајтед.

"Истина је да Милоша траже неки од највећих клубова у Европи, али тренутно је Бајерн први избор, а Манчестер јунајтед је на другом месту", казао је менаџер Дејан Јоксимовић за сајт Гол.

Московски ЦСКА тренутно за 25-годишњег Красића тражи 15 милиона фунти (око 17,5 милиона евра), а цена би могла нагло и да скочи у случају добрe игре српског репрезентативца на Светском првенству у Јужној Африци. Управо томе се и нада ЦСКА.

"Чуо сам да се за Милоша интересују и Ливерпул, Барселона, Реал и Милан, али нико од њих за сада није контактирао ни мене ни ЦСКА. Милош је рекао управи ЦСКА да би радо одмах променио средину, али они желе да се коцкају с његовом ценом и сачекају Мундијал", навео је Јоксимовић.

Највеће шансе да ангажује српског репрезентативца има Бајерн, финалиста овогодишње Лиге шампиона, који ће у летњем прелазном року вероватно остати без Франка Риберија. Красићева је, међутим, жеља да игра на Манчестеровом Олд Трафорду, стадиону који зову и "театром снова".

"Највеће интересовање изразио је Бајерн, али се и Манчестер јунајтед занима целу сезону, а Милош сања да игра за тако велики клуб. У јануару је и одбио Манчестер сити пошто је желео да пређе у клуб са већом традицијом, какав је Манчестер јунајтед", истакао је Јоксимовић.

Предност Бајерна је чињеница да за минхенски тим наступа хрватски репрезентативац Ивица Олић, Красићев најбољи друг с почетка каријере у Москви.

"Ивица би му много помогао да се прилагоди... Највише тога, ипак, зависи од одласка или останка Риберија", навео је Јоксимовић.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије