"Чекићари" отпустили Золу

Упркос опстанку у Премијер лиги, Вест хем отпустио тренера Ђанфранка Золу. Могући наследници Марк Хјуз, Славен Билић, Аврам Грант и Грегорио Манцано.

Ђанфранко Зола није више тренер Вест хема. Тако је одлучила управа лондонског клуба, који је са Золом изборио премијерлигашки статус и за наредну сезону.

Вест хем ове сезоне није остварио очекиване резултате. Екипа се мучила да остане у елити, што јој је и успело, али је освојила најмање бодова у клупској историји у Премијер лиги - 35.

"Вест Хем је прекинуо сарадњу са Ђанфранком Золом. Управни одбор му је захвалан на доприносу и жели му све најбоље у будућности. Клуб ће сада уложити напоре да пронађе новог тренера. Више нећемо коментарисати овај случај", наводи се у саопштењу клуба.

Зола је 2008. године преузео Вест хем, прошле године у априлу је продужио уговор до 2013. године, али је, ипак, после 20 месеци на клупи лондонског тима отпуштен.

Медији наводе да су међу најозбиљнијим кандидатима за тренера "чекићара" бивши тренер Манчестер ситија Марк Хјуз, селектор Хрватске Славен Билић, тренер Портсмута Аврам Грант и шеф стручног штаба Мајорке Грегорио Манцано.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије