Келн жели да задржи Тошића

Немачки бундеслигаш Келн желео би да задржи репрезентативца Србије Зорана Тошића, али у уговору са Манчестер jунајтедом не постоји опција да га купи на крају сезоне. Одлука је на Алексу Фергусону, да ли рачуна на Тошића у наредној сезони.

"У овом тренутку нам је приоритет да задржимо Тошића и у наредној сезони, али то зависи од одлуке Алекса Фергусона. Уколико му менаџер Манчестера дозволи да и даље игра на позајмици, он ће остати код нас", рекао је за Кикерс генерални менаџер Келна Михаел Мајер.

Фергусон се за сада није изјаснио да ли ће на крају сезоне вратити Тошића у тим. Ако му и даље не буде потребан, могао би да му дозволи да игра на позајмици, али и да га стави на трансфер листу.

Тошић је у Келн стигао у јануарском прелазном року и у овој полусезони одиграо је 12 утакмица за "јарчеве". У финишу шампионата био је најбољи играч тима и у последњих пет утакмица постигао је пет голова.

"Сада нам само остаје да сачекамо шта ће рећи Фергусон. Ако га не врати у екипу, верујем да ћемо ми имати предност у односу на све остале заинтересоване клубове, јер Тошић ужива у Келну и сугурно би желео да остане", рекао је Мајер.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара