Барселона чува прво место

Фудбалери Барселоне победили су екипу Тенерифа и два кола пре краја првенства Шпаније, повећали су предност над највећим ривалом, Реалом из Мадрида на четири бода предности. Мадриђане данас очекује тешко гостовање Мајорци.

Барселона је на добром путу да одбрани титулу фудбалског првака Шпаније. У уторак је савладана екипа Тенерифа (4:1), чиме су изабраници Пепа Гвардиоле одмакли пратиоцу, Реалу из Мадрида на велика четири бода предности.

Важна победа изборена је у другом полувремену сусрета на "Ноу кампу", након што су гости, који се грчевито боре за опстанак, одолели у првих 45 минута. Стрелци за Барсу били су Меси у 17. и 90. минуту, Кркић у 63. и Педро у 77. за Барселону, а Мартинес у 39. минуту за Тенерифе.

Првог пратиоца Барсе и јединог конкурента у шампионској трци, екипу мадридског Реала у среду очекује тешко гостовање против Мајорке, која је готово немилордна на домаћем терену ове сезоне. Тим са Балеарских острва бори се да задржи четврту позицију на табели Примере и квалификује се за Лигу шампиона.

У осталим мечевима у уторак, Хетафе је пропустио прилику да се приближи Мајорки играјући нерешено против Спортинга из Хихона. Алмерија је у финишу тријумфовала над Виљареалом, док је Валенсија сигурно славила над последњепласираним Хересом.

Резултати:

Барселона - Тенерифе 4:1

Хетафе - Спортинг Хихон 1:1

Алмерија - Виљареал 4:2

Валенсија - Херес 3:1

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара