Лукић: Звезда као феникс

Председник Црвене звезде Владан Лукић оценио је да се тај фудбалски клуб у претходној години подигао из пепела, али да тек треба да у наредних 10 дана добије потврду доброг рада.

"Када смо се окупили пре годину дана били смо клуб у расулу, са блокираним рачунима, играчи и запослени нису примали плате, растрзани између различитих струја и две године далеко од спортских трофеја... Били смо клуб без будућности", казао је Лукић за клупски сајт.

"За ових годину дана, Црвена звезда се подигла из пепела. Формиран је тим, скоро без динара улагања, чија је вредност, према европским изворима, данас преко 20 милиона евра. Северна трибина је имала једну од најуспешнијих сезона и пружила је играчима фантастичну подршку какву није имала ниједна генерација Звездиних фудбалера", додао је.

Лукић је зато позвао навијаче да помогну Звезди у предстојећим мечевима, пре свега на сутрашњем финалу Купа са Војводином и потом суботњем вечитом дербију са Партизаном, који би могао да одлучи борбу за титулу шампиона Србије.

Црвено-бели ће на тим утакмицама и моћи да рачунају на подршку са трибина, које неће бити на мечевима Звезде на свом терену, пошто је клуб кажњен због рањавања 21-годишњег навијача у полуфиналу Купа са ОФК Београдом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара