Читај ми!

Рутинска победа подмлађене Звезде у Крушевцу

Фудбалери Црвене звезде савладали су Напредак резултатом 4:0 у мечу шестог кола плеј-офа Суперлиге Србије.

Звезда је рутински дошла до четврте везане лигашке победе у утакмици која није имала никакав такмичарски значај, што је обојици тренера дало прилику да значајно подмладе саставе.

Такав приступ више се исплатио Звезди, која је предвођена некима од својих најмлађих и најталентованијих фудбалера већ у првом полувремену решила питање победника.

Играо се осми минут када је екипа Владана Милојевића повела након поготка 21-годишњег Николе Кнежевића, на мајсторску асистенцију Александра Катаија.

На други гол се чекало до 42. минута, када се Кнежевић нашао у улози асистента, а свој први погодак у црвено-белом дресу постигао је 18-годишњи Урош Сремчевић који је дошао из Младости у зимском прелазном року.

Своје одлично прво полувреме Кнежевић је допунио новим додавањем за гол у првом минуту надокнаде, када је узвратио асистенцију Катаију.

Најзначајнији детаљ у другом делу био је повратак Косте Недељковића на терен након дугог одсуства због повреде кука. Фудбалер Астон виле који је до краја сезоне на позајмици у Звезди забележио је своје прве минуте у пролећном делу сезоне, након што се повредио на зимским припремама.

Након тога је Сремчевић на нову асистенцију Катаија у 68. минуту постигао свој други погодак и поставио коначан резултат меча.

У наредном колу Звезда дочекује Чукарички, док ће Напредак гостовати код ТСЦ-а.

Распоред и резултати шестог кола плеј-офа Суперлиге Србије:

Четвртак:
Раднички 1923 - Војводина 0:0
Напредак - Црвена звезда 0:4

Петак:
Чукарички - Партизан 18.30
Младост - ТСЦ 18.30

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије