Упозорење навијачима

Челници Фудбалског савеза одржали су састанак са представницима финалиста Купа Србије, Војводином и Црвеном звездом и агенције "Плави, плави", на којем су упознали учеснике са организационим детаљима меча и безбедносним прописима.

Том приликом представници Савеза оценили су да је најважније да навијачке групе буду упознате са мерама које ће бити предузете на стадиону у циљу безбедности гледалаца и учесника финала.

Утакмица Војводина - Црвена звезда биће одиграна 5. маја на стадиону Партизана од 20.30 часова, а капије тог здања биће отворене два сата пре почетка утакмице.

Организатори финала Купа подсетили су да је ће при уласку на стадион бити спроведена најстрожа контрола и да ће бити забрањено уношење пиротехничких средстава и других предмета који би могли да нанесу повреде.

Навијачи неће смети да окаче заставе на ограде Партизановог стадиона, а забрањено је уношење ватреног оружја, пиротехничких средстава, алкохола, психоактивних супстанци и предмета било које врсте који би могли да се користе за све облике повређивања.

Забрањени су и транспаренти и заставе веће од два метра, расистички и политички материјали који позивају на насиље и остали предмети који би могли да наруше безбедност људи или причине материјалну штету. Навијачи не смеју да се пењу на ограду и да улазе у терен и да спречавају редарску службу, полицију, ватрогасце и лекарску службу да обављају свој посао.

ИЗ ФС-а су подсетили да сваки навијач мора да поштује упутства организатора или ће му бити ускраћено право боравка на стадиону.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара