Пато на Стамфорд бриџу?

Медији на Апенинима већ преселили Алешандра Патоа у Челси. Понуда од 43 милиона фунти посрнулом Милану тешко да ће бити одбијена. Балотели могућа замена за бразилског нападача.

Нападач Милана Алешандро Пато овог лета могао би да се нађе на Стамфорд Бриџу. Како извештавају медији у Италији, клуб Романа Абрамовича је за младог Бразилца понудио невероватних 43 милиона фунти, па ће Милану бити тешко да одоли тој понуди.

Италијански гигант, због лоше финансијске ситуације, прошле године је већ био принуђен да прода свог најбољег играча Каку, а како ситуација у клубу и даље није боља, по свему судећи и млади Пато ће овог лета бити на трансфер листи.

Претходно је Челсијева понуда од 39 милиона фунти за двадесетогодишњег Бразилца одбијена, али изгледа да је четири милиона више од првобитне понуде права цена која ће Патоа довести у Лондон.

Млади бразилски фудбалер је ове сезоне на 28 утакмица постигао 14 голова, а осам пута наступио је за репрезентацију своје земље.

Ипак, потпредседник Милана Адриано Галијани демантује да клуб планира продају талентованог нападача.

"Нећемо продати ни једну звезду екипе. Не продајемо ни Патоа, ни Тијага Силву, а сигурно се не одричемо Роналдиња, Хунтелара или Бориела", истакао је Галијани и додао да ће следећа година бити финансијски изузетно тешка за његов клуб.

Уколико се ипак трансфер у Челси оствари, замену за Патоа Милан би могао да добије у нападачу Интера Марију Балотелију.

Балотели, који је ове године више био познат по својим испадима него играма, раније је већ изјављивао да навија за Милан. Својим понашањем овај играч је у немилости код навијача и тренера екипе Жозеа Муриња.

Последњи у низу испада, када је бацио дрес на земљу, десио се на утакмици полуфинала Лиге шампиона против Барселоне, па се чини да је и управа клуба коначно изгубила стрпљење за младог играча.

Међутим, имајући у виду да се за Балотелија интересује више клубова са Острва, тешко је очекивати да ће га Интер продати баш градском ривалу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се