Достанић: Звезда се не предаје

Тренер фудбалера Црвене звезде Ратко Достанић изјавио је после вечерашњег пораза у Београду од ивањичког Јавора да се његова екипа не предаје у борби за титулу са Партизаном, који сада има бод више на табели.

"У првом полувремену нисмо поштовали договор из свлачионице, у наставку смо се тргли, али је Јавор одолео. Нисмо били концентрисани и доста тога није функционисало. Моја одговорност је велика, а желим да зашститим играче који су до пре седам дана били први на табели", рекао је Достанић на конференцији за новинаре после утакмице. 

Јавор је до победе дошао голом Јована Никитовића из пенала у 40. минуту.

"Последње две утакмице нисмо личили на себе, вечерас смо 'прокоцкали' бодове. Ипак, има још пет мечева до краја првенства, а борићемо се и у финалу купа", закључио је Достанић.

Шеф стручног штаба Јавора Радован Ћурчић оценио је да је екипа забележила велику победу, али је признао да је у другом полувремену госте спасио голман Дамир Кахриман.

"Ово је за нас велики подстрек. Донекле смо контролисали игру, али је Звезда потом преузела ствар у своје руке. Код нас се увукао неки страх од победе, а у неколико наврата нас је спасио Кахриман", изјавио је Ћурчић.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво