Навијачи призвали пораз

Најватреније присталице холандског Фејенорда, упали на тренинг својих фудбалера и захтевали да изгубе утакмицу против Твентеа. Навијачима драже да Ајакс не освоји титулу, него пласман њиховог клуба у Лигу Европе.

Често се дешава да навијачи неког фудбалског клуба, незадовољни играма своје екипе, упадну на тренинг и тиме "продрмају" своје љубимце.

Међутим, оно што су навијачи холандског Фејенорда захтевали од својих првотимаца, ретко се виђа.

Навијачи Фејенорда, њих око 150, упало је на последњи тренинг пред гостовање Твентеу и захтевали од играча да изгубе утакмицу.

Разлог је једноставан, Твенте се бори за титулу првака Холандије са амстердамским Ајаксом, а навијачи ротердамских "црвено-белих" никако не желе да клуб, који им је вечити ривал, освоји титулу.

Било је и другачијих мишљења, велики број љубитеља фудбала у Ротердаму, желе што бољи резултат свог клуба и не занима их да ли ће Ајакс или неко трећи постати шампион.

Ипак, играчи су изгубили утакмицу у Еншедеу (2:0), намерно или не, и тиме угрозили пласман у еврпска такмичења.

Управа ротердамског клуба покушала је да "слегне прашину" рекавши да навијача није било више од 50, притом изрзивши протест што ће се финале Купа Холандије, управо против Ајакса, играти у две утакмице.

Подсетимо, коло пре краја Ередивизије, Твенте има бод предности над Ајаксом и у прилици је да први пут у историји освоји национални шампионат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво