Седам голова Бајерна

Баварци, без трунке милости, "разбили" Хановер са 7:0 и тако показали Лиону шта их чека у Лиги шампиона. Робен три гола, Милер и Олић по два.

Минхенски Бајерн још једном је показао да је у сјајној форми. Избацили су Манчестер јунајтед из Лиге шампиона, а сада је "казнена експедиција" Луја ван Гала такорећи "уништила" Хановер. 

Баварци су направили још један корак ка титули у шампионату, а на њиховом путу се нашао Хановер, којег су Баварци "прегазили" са 7:0 у 31. колу Бундеслиге. 

Хет-трик за Бајерн постигао је репрезентативац Холандије Арјен Робен, док су се по два пута у листу стрелаца уписали Хрват Ивица Олић и Томас Милер.

Бајерн се тако вратио на чело Бундеслиге где га је неколико сати мењао Шалке, који је раније данас захваљујући двоструком стрелцу Ивану Ракитићу и поготку Џеферсона Фарфана победио Борусију из Менхенгладбаха са 3:1.

Вердер је у гостима победио прошлогодишњег шампиона Волфсбург са 4:2 и тако избио на треће место, које води у квалификације за Лигу шампиона.

Штутгарт је код куће победио Бајер Леверкузен са 2:1. Гости су утакмицу завршили са 10 играча, пошто је Транкило Барнета већ у 19. минуту добио други жути картон.

Овом утакмицом настављена је агонија Бајера, који није забележио победу већ на пет последњих утакмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара