Достанић очекује победу

Тренер Црвене звезде Ратко Достанић рекао је да очекује тешку утакмицу против Борца у Чачку, али да је циљ његових фудбалера нова победа.

Фудбалери Звезде у суботу од 16.30 играју у Чачку, утакмицу 24. кола Супер лиге Србије и победом ће покушати да се учврсте на првом месту на табели. Звезда има 61 бод, четири више од Партизана, док је Борац 10. са 27 бодова.

"Очекујем тешку утакмицу, Борац је добро организована екипа, спој младости и искуства. Свака наредна утакмица је најважнија, мало смо уморни после утакмице у Купу, али наш циљ се зна - најважније је да освојимо нова три бода", рекао је Достанић на конференцији за новинаре.

Звездин тренер  рекао је да је екипа Борца састављена од квалитетних играча, али да не очекује никакво изненађење пошто се екипе добро познају.

"У свакој екипи има играча који желе да се покажу. Знамо да су квалитени, имају Стојчева и Бобана Стојановића. И тренер Мартаћ добро познаје наше играче, али и Звездин стручни штаб  познаје њихове фудбалере. Победника ће одлучити детаљи", рекао је он.

"Интересује нас само три бода и она екипа коју изведем на терен у том тренутку је најбоља", рекао је Достанић на питање новинара да ли ће пружити шансу Марку Мугоши.

Достанић се осврнуо и на победу својих играча у полуфиналу Купа.

Звезда је у среду голом Дејана Лекића у 87. минуту победила ОФК Београд и у финалу ће играти са Војводином, која је јуче победила Партизан са 3:1.

"И у полуфиналу Купа смо играли борбено, играчи нису одустајали и до краја су поштовали систем. У полуфинале Купа су ушле четири најбоље екипе и нисам изненађен противником. Али, та утакмица нас сада не интересује, најважнији је Борац, имамо времена да се спремимо за Војводину", рекао је он.

 Звездин фудбалер Никола Игњатијевић рекао је да ће његов тим ићи на победу у Чачку.

"Чека нас тешка утакмица. Борац је добро организована екипа и имаће мотив више да се против нас докажу. Али, то нас неће уздрмати, ми ћемо се борити и покушати да победимо", рекао је Игњатијевић.

Фудбалски клуб Црвена звезда позвао је своје присталице да коректно навијају у Чачку, после инцидента који се догодио на утакмици полуфинала Купа, када је на северној трибини из ватреног оружја рањен један навијач.

Улазнице ће се продавати на благајни стадиона у Чачку по цени од 300 динара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво