Ђуричић пресрећан, Стевановић криви друге

Tренер Војводине Милан Ђуричић рекао је да се много радује после данашње победе над Партизаном од 3:1 у полуфиналу купа, а био је и самоуверен пред финале.

"Ово је велика радост за нас. Војводина је четврти пут у финалу купа и убеђен сам да ћемо га освојити. Знали смо да је Партизан у проблемима. (Љубомир) Фејса је један од њихових најзначајнијих играча, а (Младен) Крстајић је вероватно најбољи дефанзивац у лиги.

Ту смо видели своју шансу. Затворили смо и (Марка) Ломића и заслужено смо победили", рекао је Ђуричић новинарима.

Војводина ће у финалу 5. маја играти против Црвене звезде. 

"Победићемо и Звезду. Против њих смо у првенству изгубили, а имали смо више шутева ка голу и већи посед лопте, а после су они причали бајке да су одиграли вансеријски. Сада им кажем да ћемо и њих победити", рекао је тренер Војводине.

Партизан је претрпео још један тежак ударац у сезони, а тренер Горан Стевановић рекао је да је ово плод "рушења" његовог клуба.

"Рушили су Партизан осам месеци и вечерас су то и успели. Одговорно тврдим да би Партизан био у финалу купа и да би у првенству заостајао само два бода да нам шесторица играча нису ишла у Јапан. Намерно избегавам да причам превише о утакмици, јер оно што се вечерас десило је само резултат свега тога", рекао је Стевановић.

Репрезентација Супер лиге Србије играла је прошле недеље пријатељску утакмицу против Јапана у гостима, а у саставу екипе била су шесторица првотимаца црно-белих, о чему се у медијима и јавности водила велика полемика.

"Нисмо због проблема са повредама могли да почнемо са двојицом нападача, што је Војводина знала да искористи. Једноставно, нисмо имали никога ко би играо пресинг. Тврдим и даље да имамо најквалитетније играче у лиги и највише ми је њих жао, што су срушени на овакав начин", рекао је тренер Партизана.

Стевановић је и пре меча био под притиском због слабијих резултата, а навијачи су га вечерас исправили повицима "Плави, одлази". 

"Тешко ми је у овом тренутку, јер сам ја дете овог клуба. Поштујем захтеве навијача. Ако треба, сешћу са управом да нађемо најбоље решење. Урадићу све у интересу Партизана", рекао је Стевановић. 

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво