Кристић хвали упорност и стрпљење

Помоћни тренер Црвене звезде Александар Кристић оценио је да се његовом тиму исплатила упорност јер је у полуфиналу купа побеђен ОФК Београд.

"Утакмица је била веома тешка. Показали смо стрпљење, снагу, а на крају и квалитет. Промашили смо много шанси, али нам се исплатила упорност", рекао је новинарима Кристић после победе од 1:0.

Кристић је дошао на конференцију уместо главног тренера Ратка Достанића, чиме се наставила скорашња пракса да на конференције за новинаре у Звезди долазе чланови стручног штаба уместо шефа. 

Тренер ОФК Београда Дејан Ђурђевић рекао је да је Звезда заслужено прошла у финале.

"Дали смо све од себе, али смо имали много проблема. Звезда је доминирала. Некад се деси да се због много промашаја постигне гол на другој страни, али то се вечерас није десило. У сваком случају, није пријатно кад се изгуби због гола у 87. минуту", рекао је Ђурђевић.

У другом полуфиналу, сутра се састају Партизан и Војводина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара