Бане повређен

Српски репрезентативац Бранислав Ивановић озбиљније повређен на утакмици против Блекбурна. Напукао лигамент десног колена, па ће један од најстандарднијих играча Челсија морати да паузира најмање месец дана. Анћелоти пуни одбрану "олдтајмерима".

Банету Ивановићу лигамент је напукао у судару са Ел Хаџи Дијуфом, што представља додатну бриогу за Карла Анћелотија, коме је последња линија одбране ионако десеткована после повреде Ешлија Кола и Хозеа Босингве, али и силних приватних проблема које је у последња два месеца имао Џон Тери.

Да невоља буде већа, Челси већ у среду путује у Портсмаут, где мора да победи како би остао у трци за титулу првака Премијер лиге, што за Анћелотија и већину играча предствља ултиматум који је Роман Абрамовић поставио уколико и даље желе да остану на Стамфорд Бриџу.

Ипак, Италијан ће успети да "скрпи" сасвим солидну одбрану, па ће уз Терија поставити времешни пар бекова Паоло Фереира - Жулијано Белети.

Челси је тренутно на трећем месту Премијер лиге, иза Манчестер јунајтеда и Арсенала.

Ивановић је, од доласка Анћелотија, био један од најстандарднијих играча Челсија. Бане не почео 33 утакмице, а више од њега играли су једино Џон Тери и Френк Лампард.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво