Читај ми!

Нађ: Нисмо заслужили да изједначимо, спасао нас је Јовановић

Тренер фудбалера Партизана Алберт Нађ изјавио је после сусрета са Радничким из Крагујевца да његова екипа није заслужила да изједначи у утакмици која се завршила 2:2.

Партизан је у последњем колу Суперлиге одиграо 2:2 против Радничког из Крагујевца на домаћем терену, иако је у једном тренутку губио 2:0.

"Пре утакмице сам рекао да долази квалитетна екипа са квалитетним појединцима. Имали су резултат, прилике и шансе да буду и убедљвији, али смо успели да се вратимо. Као што сам говорио и пре, поново нас је Аца спасао. Нисмо заслужили да изједначимо", изјавио је Нађ.

Клуб из Хумске је сезону завршио као други на табели Суперлиге са 78 бодова и квалификације за Лигу шампиона ће почети од другог кола. 

"Ако смо прошле године били четврти, сада други, то је резултатски боље. Међутим, ово је била изузетно турбулентна сезона и Партизан мора да игра боље, нисмо били на нивоу", рекао је Нађ.

Нађ је упутио честитке екипи Радничког и осврнуо се на термине одигравања последњих утакмица.

"Велике честитке Радничком на пласману у Европу. У једном су тренутку били екипа у најбољој форми. Понављам, има много играча који су интересантни и који ми се допадају. Оно што ми је интресантно је што је Раднички играо у 18.00, а Војводина од 19.00 сати, не знам зашто је то тако, требало би да буде све регуларно, али добро", закључио је Нађ.

Још увек није познато да ли ће Нађ предвотити Партизан и наредне сезоне.

понедељак, 17. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије