Читај ми!

Милојевић: Живели смо и радили за ово, за Звезду ћу увек да будем ту

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић истакао је након тријумфа против Чукаричког у последњем колу Суперлиге Србије да је поносан и срећан због освојене титуле у националном првенству.

Фудбалери Црвене звезде савладали су Чукарички 4:1 у седмом колу плеј-офа Суперлиге. Звезда је дошла до 35. титуле шампиoна, односно десетог трофеја првака државе од осамостаљења Србије.

"Поносан сам и срећан. Живели смо и радили за ово. Заслужено смо освојили титулу. Имали смо за противнике добре екипе, али је био присутан озбиљан ниво игара и резултата са наше стране, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић.

Звезда је победом завршила такмичење у Суперлиги. Црвено-бели су освојили седму заредом титулу првака државе и четврту узастопну дуплу круну.

"Лепо је што смо победили и што смо освојили нову дуплу круну. Хвала нашим навијачима, јер без њих ништа од овог не би имало смисла", истакао је Милојевић.

Милојевић је током зимске паузе преузео екипу Звезде и довео је до дупле круне. Уз то црвено-бели са Милојевићем на челу тима нису уписали ниједан пораз у 2024. години у свим такмичењима.

"Рекао сам и кад сам отишао из Звезде да хоћу да клуб зна да увек може да рачуна на мене. Кад год сам потребан Звезди, бићу ту. Био сам уверен да ћемо освојити титулу и говорио сам играчима да морамо да победимо сваку утакмицу. Гледали смо само себе, а не табелу. На сву срећу, освојили смо титулу", навео је тренер црвено-белих.

Милојевић је прокоментарисао и растанак од Александра Драговића, Немање Милуновића и Зорана Поповића.

"Тешко ми је, јер се везујем за људе, али то је професионални спорт. Много тога су дали Звезди и тога смо сви свесни. Остаће увек у мом срцу и желим пуно среће и њима и његовим породицама. Где год да оду, желим им да буду најбољи и да имају Звезду у срцу", закључио је Милојевић.

Црвена звезда ће као првак државе играти плеј-оф за Лигу шампиона. У четвртом колу биће повлашћени тим.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије