Читај ми!

Шумадијски блуз - славље навијача Радничког у Крагујевцу поводом историјског резултата

Прослава историјског успеха Радничког из Крагујевца који је изборио пласман у квалификацијама за Лигу конференција одржава се на Тргу војводе Радомира Путника у центру града.

Раднички је лоше започео сезону - у седам утакмица доживео је шест пораза. Дошло је и до смене тренера Дејана Јоксимовића кога је наследио Феђа Дудић. Тренер из Босне и Херцеговине препородио је тим и остварио највеће успехе у историји клуба.

Раднички је ове сезоне играо полуфинале Купа Србије, а завршио је на петом месту у Суперлиги које води у квалификацијама за Лигу конференција. Највећи успех у историји клуба и предстојећи излет у Европи навијачи у Крагујевцу прославили су величанствено. 

Славље на Тргу војводе Радомира Путника почело је уочи дуела против Партизана у Београду уз печење бика на ражњу, а обезбеђено је и 5.000 литара пива и 2.500 лепиња за месо.

Навијачи у Крагујевцу су с нестрпљењем дочекали фудбалере Радничког како би увеличали прославу историјског резултата.

Играчи и чланови Фудбалског клуба Раднички придружили су се слављу око 22.30 када су стигли у град након меча са Партизаном.

Раднички се након ремија у Хумској и победе Војводине против Младости пласирао у квалификације за Лигу конференције.

Клуб из Крагујевца је недавно добио лиценцу за наступе у европским такмичењима, али ће квалификационе утакмице као домаћин највероватније играти на стадиону "Лагатор" у Лозници.

понедељак, 17. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије