Читај ми!

Покетино после преокрета против Јунајтеда: Били смо бољи тим и заслужили смо победу

Менаџер Челсија Маурусио Покетино изјавио је на конференцији за медије након меча са екипом Манчестер Јунајтеда да је његов тим био бољи и да је заслужио победу.

Фудбалери Челсија победили су Манчестер Јунајтед резултатом 4:3 у спектакуларном мечу 31. кола Премијер лиге, а до три бода су стигли головима Кола Палмера у 10. и 11. минуту надокнаде меча.

"Мислим да је била невероватна утакмица, били смо бољи тим и заслужили смо победу. Одлично смо почели меч, водили 2:0 и контролисали ситуацију, а онда смо направили грешку. После тога смо емотивно пали, није било лако носити се са тиме. У другом полувремену смо опет контролисали меч, па примили гол из контре. Наравно да смо разочарани начином на који смо примили три гола, морамо да будемо бољи у тим ситуацијиама. Мислим да смо на крају заслужили тријумф, видела се веза између навијача и играча, ово би требало да буде прекретница када је реч о међусобном поверењу", изјавио је Покетино.

Додао је да увек треба веровати до краја меча.

"Осећало се да ћемо изгубити, али фудбал је такав, нешто се десило, увек треба веровати до краја. Говорили смо играчима да још има времена, да верују да можемо да дамо и победничку игру Емотивна победа, три бода и важна победа јер желимо да смањимо заостатак за тимовима испред нас", закључио је Покетино.

Челси се тренутно налази на 10. месту са 43 бода.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво