Читај ми!

Сензационалан преокрет Челсија против Јунајтеда, победа у 101. минуту

Фудбалери Челсија савладали су Манчестер јунајтед 4:3 у 31. колу Премијер лиге. "Плавци" су славили на "Стамфорд бриџу" захваљујући головима Кола Палмера у 10. и 11. минуту судијске надокнаде.

Челси је повео голом капитена Конора Галагера већ у четвртом минуту. Дуплирао је Кол Палмер из пенала у 19. минуту. Рана предност "плаваца" испоставила се као несигурна.

Алехандро Гарначо је смањио на 2:1 у 34. минуту, а изједначење је уследило већ пет минута касније преко Бруна Фернандеса. Други погодак Гарнача стигао је у 67. минуту за потпуни преокрет.

Мислило се да тим Маурисија Покетина неће моћи да дође до бода. Играчи Јунајтеда су били ту да им помогну. У 10. минуту судијске надокнаде је Дало пао и срушио Џексона у казненом простору Јунајтеда, а Палмер је опет био сигуран са беле тачке.

Минут касније, Палмер је потпуно заборављен приликом извођења корнера, његов шут се одбија о груди играча Јунајтеда и скреће у мрежу. Хет-трик Палмера и три бода за Челси.

Голман репрезентације Србије Ђорђе Петровић одиграо је цео меч на гол-црти Челсија, али с обзиром на резултат се тешко може рећи да је имао добро вече.

Јунајтед је остао шестопласирани са 48 бодова и у наредом колу дочекује лидера првенства Ливерпул. Челси је на 10 месту са 43 бода.

Резултати 31. кола Премијер лиге:

Уторак:
Њукасл - Евертон 1:1
Нотингем форест - Фулам 3:1
Борнмут - Кристал палас 1:0
Барнли - Вулвс 1:1
Вест хем - Тотенхем 1:1

Среда:
Арсенал - Лутон 2:0
Брентфорд - Брајтон 0:0
Манчестер сити - Астон била 4:1

Четвртак:
Ливерпул - Шефилд 3:1
Челси - Манчестер јунајтед 4:3

 

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво