Читај ми!

Филиповић и Стојковић: Показали смо карактер, најважније је да смо победили

Фудбалер Партизана Александар Филиповић, стрелац гола у победи црно-белих над Вождовцем, каже да верује у свој тим и зна да увек могу да окрену утакмицу.

Фудбалери Партизана надиграли су екипу Вождовца на гостовању резултатом 2:3 у утакмици 28. кола Супер лиге Србије. Голове за Партизан су постигли Самед Баждар, Александар Филиповић и Аранђел Стојковић.

Иако су повели на старту меча црно-бели су до победе дошли у самој завршници јер су домаћини у два наврата успевали да дођу до изједначења.

"Увек имамо снаге, зато што верујемо у себе. Верујемо у овај тим и знамо да увек можемо да окренемо утакмицу", рекао је Александар Филиповић после утакмице.

Филиповић се вратио у стартних 11, а постигао је други гол утакмици.

"Нисам неколико утакмица играо, тако да је ово била шанса за мене. Знали смо да ће бити тежак  меч, с обзиром да смо играли на терену са вештачком подлогом, где немамо прилике ни да тренирамо. У првом полувремену јесмо постигли гол, али се нисмо најбоље снашли. Ипак, најбитније је да смо сви дали све од себе и да смо победили", истакао је десни бек црно-белих за клупски сајт.

Стојковић: Тешко је вратити се у живот после примљеног поготка

Победу је црно-белима у трећем минуту судијске надокнаде донео резервиста Аранђел Стојковић који је у завршници меча заменио управо Филиповића.

"Јако је тешко вратити се у живот после примљеног поготка. Обично снагу добије екипа која изједначи, али ми смо, ипак, проналазили додатни мотив, додатну снагу и успевали да три пута поведемо. Најважније је што смо уписали победу, било ко да је постигао тај погодак - значило би. Јако важна победа, али сада је фокус на утакмици против Новог Пазара", поручио је Стојковић.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво