Читај ми!

Фудбалер Дани Алвес, осуђен за силовање, напустио затвор после плаћене кауције

Бразилски фудбалер Дани Алвес напустио је затвор Бријанс у близини Барселоне, пошто је платио кауцију од милион евра, преносе шпански медији.

Алвес је осуђен у фебруару на четири и по године затвора због силовања жене у ноћном клубу у Барселони 31. децембра 2022. године.

Међутим, суд у Барселони је прошле недеље одлучио да пусти бразилског фудбалера на слободу уз кауцију од милион евра до изрицања коначне пресуде.

Шпански медији наводе да је Алвес током поподнева напустио затвор у Бријансу пошто је кауција од милион евра евидентирана на рачунима суда у Барселони.

Бразилски фудбалер је затвор напустио у пратњи адвоката. Он је био у затвору од 20. јануара прошле године. Суд у Барселони је прошле недеље одлучио и да бразилски фудбалер мора да преда своје бразилске и шпанске пасоше, а забрањено му је да напушта Шпанију.

Алвес не сме да приђе жртви на 1.000 метара, не сме да се појављује испред њене куће или радног места нити да покуша да комуницира са њом у наредних девет година.

Такође, суд је одредио да бразилски фудбалер жртви плати одштету у износу од 150.000 евра, као и да се једном недељно јавља у суд у Барселони. Шпански медији подсећају да су се на пресуду жалили и његов бранилац и државни тужилац.

Одбрана тражи ослобађајућу пресуду, а тужилаштво у Барселони да се затворска казна повећа на девет година.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво