Читај ми!

Јунајтед после продужетка и драме у полуфиналу Еф-Еј купа

Фудбалери Mанчестер јунајтеда победили су на свом терену после продужетка екипу Ливерпула са 4:3 у четвртфиналу Еф-Еј купа.

Јунајтед и Ливерпул су за скоро 76.000 навијача на "Олд Трафорду" приредили спектакл и чак седам голова.

Узбудљиву утакмицу најавио је Мектоминеј који је у 10. минуту донео предност домаћину. Мрежа Јунајтеда била је нетакнута до 38. минута када је Ватару Ендо постигао погодак за госте, али је он поништен због недозвољене позиције.

Само пар минута касније, у 44. на асистенцију Дарвина Нуњеза, Алексис Мекалистер је са 15 метара ефектним голом донео поравнање резултата.

Већ у другом минуту надокнаде првог дела, Мохамед Салах се нашао на правом месту, покупио одбитак испред гола и донео предност својој екипи први пут на мечу.

Ливерпул је водио до самог краја, а онда је у 87. Алехандро Гарначо пробио по левој страни, саплео се, али успео да дотури лопту то Антонија, који је из окрета погодио поред десне стативе и донео Јунајтеду поравнање и продужетке.

У 105. минуту, у финишу првог продужетка, Харви Елиот је постигао погодак и донео нову предност Ливерпулу. Ипак, Јунајтед је сјајном игром у завршници измамио осмехе домаћим навијачима.

Маркус Рашфорд је у 112. минуту успео да анулира предност ривала, док се Амад Диало после контре на асистенцију Гарнача у 121. минуту потрудио да утакмица не уђе у пенал серије.

Фудбалери Челсија су на свом терену у другом четвртфиналном дуелу савладали Лестер са 4:2.

Полуфиналне парове чине Манчестер јунајтед и Ковентри, односно Челси и Манчестер сити.

субота, 27. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво